Dupa ce in weekend-ul trecut selectionata Under 19, antrenata de Florin Cheran, s-a facut pur si simplu de ras, fiind invinsa de reprezentativele similare ale Belgiei si Angliei cu 0-4, respectiv 0-6, compromitandu-si astfel sansele de calificare
Dupa ce in weekend-ul trecut selectionata Under 19, antrenata de Florin Cheran, s-a facut pur si simplu de ras, fiind invinsa de reprezentativele similare ale Belgiei si Angliei cu 0-4, respectiv 0-6, compromitandu-si astfel sansele de calificare la Campionatul European de anul viitor din Anglia, ieri sperantele ni s-au legat de "tineretul" lui Emil Sandoi, echipa care a intalnit la Iasi marea rivala din grupa a 10-a, Franta, formatie pe terenul careia reusise un excelent 1-1.
"Tricolorii mici", in randul carora s-au regasit numerosi jucatori remarcati in campionatul intern, Torje, B. Stancu, Bicfalvi, Tatarusanu sau Deac si al carei "capitan" a fost Claudiu Keseru, jucatorul celor de la FC Nantes, au evoluat destul de ofensiv in prima repriza, ratand si cateva bune oportunitati de a inscrie. Chiar si debutul partii secunde le-a apartinut jucatorilor romani, acestia ratand prin Keseru si, mai ales, prin timisoreanul Torje, care a sutat slab dupa o splendida actiune personala. De cealalta parte francezii riposteaza printr-o lovitura de cap a lui Dia, mingea cazand pe transversala portii goal-keeper-ului Gloriei Bistrita. Treptat, francezii par sa ia initiativa, ataca mai periculos si pun de cateva ori in dificultate devensiva noastra, insa in cele din urma partida se incheie cu un 0-0 destul de bun pentru echipa romana, care se mentine pe pozitia secunda, insa avand un meci mai putin disputat. Dupa cum se stie, la turneul final de anul viitor din Suedia se califica cele zece castigatoare ale grupelor si cele mai bine patru clasate din ocupantele pozitiilor secunde. In continuare, romanii vor mai intalni Tara Galilor de doua ori (20 august si 10 septembrie 2008), respectiv Malta (7 noiembrie 2007) pe propriul teren si Bosnia (6 septembrie 2008) in deplasare. Pentru echipa noastra au evoluat aseara la Iasi urmatorii jucatori: Tatarusanu - Homei, Mardare, Scutaru, Latovlevici - Bicfalvi, Torje, Deac (86 Sarghi), Sepsi - Keseru, B. Stancu (88 L. Ganea).
GRUPA 10
ROMANIA - FRANTA 0-0
Clasament
1. Franta 5 3 2 0 (8-1) 11
2. Romania 4 2 2 0 (5-1) 8
3. Bosnia 3 1 0 2 (4-7) 3
4. Tara Galilor 1 0 0 1 (0-1) 0
5. Malta 3 0 0 3 (0-7) 0


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.