Un pachet de actiuni ce reprezinta 0,3% din capitalul Impact Developer & Contractor a fost transferat ieri printr-o tranzactie speciala la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), pentru 3,33 milioane lei (circa un milion de euro). Actiunile au fost ceda
Un pachet de actiuni ce reprezinta 0,3% din capitalul Impact Developer & Contractor a fost transferat ieri printr-o tranzactie speciala la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), pentru 3,33 milioane lei (circa un milion de euro). Actiunile au fost cedate pe piata Deal a BVB, unde partile negociaza direct, la un pret de 1,1 lei, cu 1,85% peste cotatia de referinta de la sfarsitul saptamanii trecute. Lehman Brothers a achizitionat de la Dan Ioan Popp in luna septembrie prin divizia imobiliara Lehman Brothers Real Estate Partners, 3,08% din capitalul Impact, printr-o tranzactie speciala in valoare de 32,41 milioane de lei derulata la BVB. Popp, presedintele Consiliului de Administratie si directorul general al companiei, detine 27,95% din actiuni, iar Carmen Sandulescu, directorul economic al Impact, controleaza 11,25% din titluri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.