Margareta Costea, soacra lui Mircea Geoana, a ajuns duminica seara la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iasi, dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier petrecut pe raza localitatii Razboieni. Femeia se intorcea, alaturi de trei persoane, de la Hram
Margareta Costea, soacra lui Mircea Geoana, a ajuns duminica seara la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iasi, dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier petrecut pe raza localitatii Razboieni. Femeia se intorcea, alaturi de trei persoane, de la Hramul de Sfanta Parascheva, intr-un Renault Megane, fiind asezata pe bancheta din spate. La un moment dat, soferul autoturismului a intrat pe contra-sens si a lovit doua autovehicule, unul fiind proiectat intr-o alta masina. Desi nu purta centura de siguranta, Margareta Costea nu a fost lovita grav, alegandu-se doar cu o contuzie si o sperietura zdravana. Surse din randul anchetatorilor sustin ca vina pentru accident apartine soferului Renault-ului. Acesta, sustin sursele, ar fi membru PSD si are carnet de conducere de numai cateva luni. Soferul este cercetat acum pentru vatamare corporala grava.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.