Firma de constructii are de recuperat peste trei miliarde de lei vechi de la Primaria Sectorului 5, pentru reparatii facute in 2003, la Scoala 143 si Gradinita 34, ambele arondate Liceului "Ion Barbu", care nu a primit nici pana acum bani din partea
Firma de constructii are de recuperat peste trei miliarde de lei vechi de la Primaria Sectorului 5, pentru reparatii facute in 2003, la Scoala 143 si Gradinita 34, ambele arondate Liceului "Ion Barbu", care nu a primit nici pana acum bani din partea Primariei.
"Sunt nevoita sa-mi asum raspunderea pentru situatia creata, deoarece sunt ordonator tertiar de credite. Pot sa va spun ca procesul de invatamant nu va avea de suferit din cauza sechestrului pus de executorii judecatoresti, care este <<simbolic>>, as putea spune, in sensul ca bunurile sechestrate se rezuma la cateva calculatoare, doua copiatoare si cateva piese de mobilier", ne-a declarat directoarea liceului, Diana Ciulei. Ea a adaugat ca datoria catre societatea Neoconstruct, firma care a realizat lucrarile dateaza din 2003. In luna august, a mai avut loc o tentativa a executorurilor de a pune sechestru pe bunurile liceului, pentru aceeasi datorie, insa jurista primariei a obtinut amanarea actiunii. Diana Ciulei a precizat ca spera ca se va gasi o rezolvare legala pentru aceasta situatie. Recent, colegiul Gheorghe Lazar, aflat tot in Sectorul 5, a scapat de executare silita, dupa ce primaria s-a angajat sa plateasca datoriile esalonat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.