Constrangere. Consoarta fotbalistului i-a interzis sa se mai intoarca in Romania. Acesta este motivul pentru care fundasul i-a parasit pe "caini" Nici macar ultimatumul dat de catre bosii clubului din "Stefan cel Mare" nu l-a convins pe Ze Kalanga s
Constrangere. Consoarta fotbalistului i-a interzis sa se mai intoarca in Romania. Acesta este motivul pentru care fundasul i-a parasit pe "caini" Nici macar ultimatumul dat de catre bosii clubului din "Stefan cel Mare" nu l-a convins pe Ze Kalanga sa se intoarca la echipa. Vacanta se incheiase de mult, dar fotbalistul gasea tot felul de motive pentru absentele sale de la pregatiri. Dinamo si-a luat gandul de la el. La fel si Rednic, antrenorul care, se pare, a avut un comision de 100.000 de euro din transferul angolezului. A fost imprumutat, in cele din urma, la Boavista Porto. De ce nu s-a intors Ze Kalanga la Dinamo? Vorbitor doar de limba portugheza, jucatorului i-a fost greu sa-si faca prieteni printre colegii de echipa. Si-a gasit insa, in Regie, conationali cu care a facut megapetreceri pe la Sinaia si Predeal, de la care nu au lipsit "fetitele". Numai ca, intr-o zi, lui Ze i s-au aprins calcaiele dupa o studenta din Regie. Dragoste mare, buchete de flori. Ghinion. Sotia si fetita lui au venit in Romania. Mai mult, consoarta l-a "mirosit" si i-a cerut sa paraseasca imediat tara. Fundasul s-a conformat si a incercat o impacare acasa la el. A reusit, dar a fost conditionat: "Nu mai joci in Romania, altfel voi divorta si nu-ti vei mai vedea fetita!", i-ar fi spus nevasta. Titular la Boavista Ze Kalanga a evoluat in patru meciuri la noua sa echipa, Boavista Porto, contabilizand 205 minute. A fost titular in trei meciuri, cu Leixoes (scor 0-0), Academica (0-0), FC Porto (0-2), fiind schimbat de fiecare data dupa pauza. La ultima partida, cu Beleneses (2-4), a intrat in minutul 76.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.