PD si PLD au cazut de acord asupra initierii unei motiuni de cenzura, care ar putea fi depusa inainte sau dupa alegerile pentru Parlamentul European. Motiunea va fi initiata de PLD, care s-a angajat sa poarte negocieri politice cu toate grupurile par

PD si PLD au cazut de acord asupra initierii unei motiuni de cenzura, care ar putea fi depusa inainte sau dupa alegerile pentru Parlamentul European. Motiunea va fi initiata de PLD, care s-a angajat sa poarte negocieri politice cu toate grupurile parlamentare, inclusiv cel al PSD, pentru sustinerea motiunii.

PD si PLD doresc sa institutionalizeze intalnirile bipartite, care ar urma sa aiba loc in fiecare luni. Deocamdata, membrii sai declara ca nu vor participa impreuna in alegerile generale din 2008.

Dupa o perioada de acalmie de cateva luni, liderii PD si PLD au stabilit sa colaboreze pentru introducerea unei noi motiuni de cenzura, initiata de liberal-democrati. Au participat liderii PLD, Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Gheorghe Flutur si Cristian Boureanu, iar din partea PD, Emil Boc, Vasile Blaga, Adriean Videanu, Cezar Preda, Radu Berceanu si Elena Udrea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.