Procurorul general al Israelului a lansat a treia ancheta penala impotriva premierului Ehud Olmert, acuzat de data aceasta de acordarea unor favoruri aliatilor politici, in perioada in care era ministru al Industriei si Comertului (intre 2003 si 2005
Procurorul general al Israelului a lansat a treia ancheta penala impotriva premierului Ehud Olmert, acuzat de data aceasta de acordarea unor favoruri aliatilor politici, in perioada in care era ministru al Industriei si Comertului (intre 2003 si 2005). Premierul israelian este deja anchetat pentru privatizarea frauduloasa a unei banci si pentru achizitionarea in conditii ilegale a unei proprietati in Ierusalim. Aceasta ultima acuzatie se refera la ajutorul acordat unui fost partener de afaceri pentru obtinerea unei subventii de stat, dar si la numirea unor apropiati in functii de conducere in Ministerul Industriei si Comertului. (L.C.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.