"De-a lungul timpului, multi realizatori de televiziune au incercat s-o transforme in Jennifer Rush sau Tina Turner. Dincolo de imagine insa, Laura Stoica a ramas fata din vecini, in sensul bun al cuvantului: modesta, inteligenta, romantica si sentim
"De-a lungul timpului, multi realizatori de televiziune au incercat s-o transforme in Jennifer Rush sau Tina Turner. Dincolo de imagine insa, Laura Stoica a ramas fata din vecini, in sensul bun al cuvantului: modesta, inteligenta, romantica si sentimentala"

Acest portret a fost prezentat alaturi de multe alte intamplari de suflet, povestite de Ioana Bogdan luni la lansarea DVD-ului "Laura Stoica - editie speciala". Si nu a fost numai o editie speciala, ci si o reuniune speciala, fiindca la intalnirea de la Libraria Carturesti au venit toti cei din echipa TVR Media, prieteni de la Teatrul din Ploiesti, unde Laura a activat, cunostinte, public. O atmosfera familiara in care prietenii au rememorat, iar cei care n-au cunoscut-o personal pe regretata artista au ascultat fascinati. Printre acestia din urma s-a aflat si un bebelus care, dupa ce si-a luat portia de lapte de la san, s-a plimbat cu pasi sovaielnici printre scaune fara sa scoata un sunet. "Ingerii nu plang", spune o piesa de-a Laurei, insa este dureros si nedrept ca tocmai protagonista n-a mai apucat sa vada acest material. "S-ar fi bucurat cu siguranta", a mai spus Ioana Bogdan.


LOCUL TÃ…U E AICI. DVD-ul contine 22 de piese: "Doar tu", "Locul tau e aici", "Cand esti singur", "Sunt cuminte", "Da, Doamne, cantec", "Vino", "Am nevoie de iubire", "Nu e prea tarziu", "Nu e de ajuns",un duet cu Bodo de la Proconsul, "Ai fost las", "Ingerii nu plang", "Asteapta pana maine", "Da-mi curajul de-a trai", "In singuratate", "Toamna pe autostrada", "Nici o stea", "Cartierul canta rock", "Mereu ma ridic", "Focul", "Un actor grabit" si "Luna". Nu mai putin de zece dintre aceste cantece au versurile semnate chiar de interpreta. La capitolul "Extra" puteti vedea un interviu cu Laura Stoica realizat la Cerbul de Aur in 2003 de Doru Ionescu si "Laura si dragostea de teatru", un material semnat de Sorin Avram. De asemenea, VD-ul mai cuprinde un videoclip realizat de TVR Media pentru melodia "Mereu ma ridic", piesa cu care s-a lansat ultimul album al Laurei, intitulat "S-a schimbat".

DVD-ul "Laura Stoica" - editie speciala" se poate achizitiona la pretul de 39,90 lei din toate magazinele de specialitate, prin comanda online pe site-ul www.tvrmedia.ro sau prin comanda telefonica la numarul 021-317.45.91.
PERFECTIUNE
"A fost un copil frumos, cu ochii mari, luminosi. A cantat de mica. Iubea teatrul si muzica, oamenii, soarele, viata. Dorea perfectiune si a muncit intotdeauna din greu pentru ca lucrurile sa-i iasa cat mai bine. Fie ca muzica ei, cantecele ei sa nu fie uitate!"
Elena Stoica

EVLAVIE
"S-a apropiat cu evlavie, dar si cu sfiala de scena teatrului. Credea cu obstinatie in forta de modelare a artei, in prietenie, in onestitate si in dragoste"
Ioana Bogdan



Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.