STEAUA. Meciurile pe care "ros-albastrii" le mai au de disputat pe teren propriu in Grupa H a Ligii Campionilor, cu FC Sevilla si cu Slavia Praga, nu suscita un interes deosebit in randul fanilor. Astfel, luni, cand a inceput distri
   STEAUA. Meciurile pe care "ros-albastrii" le mai au de disputat pe teren propriu in Grupa H a Ligii Campionilor, cu FC Sevilla si cu Slavia Praga, nu suscita un interes deosebit in randul fanilor. Astfel, luni, cand a inceput distribuirea online a pachetelor pentru cele doua partide, suporterii Stelei au achizitionat prin intermediul site-ului bitele.ro doar patru bilete, trei la peluza I si unul la tribuna a II-a. Pe acest site mai erau disponibile ieri 1.647 de bilete.     ARSENAL. Oficialii clubului Juventus Torino sunt interesati de achizitionarea mijlocasului brazilian al formatiei Arsenal Londra, Gilberto Silva, suma oferita fiind de peste 7 milioane de euro. Internationalul brazilian a jucat in doar patru partide titular pentru Arsenal in acest sezon si este nemultumit de statutul de rezerva, oferit de antrenorul Arsene Wenger. Silva a evoluat 17 minute in partida castigata de londonezi, cu scorul de 1-0, la Bucuresti, contra echipei Steaua Bucuresti, in etapa a II-a a grupei H a Ligii Campionilor.     RAPID. "Alb-visiniii" vor disputa in aceasta seara, de la ora 19:00, un meci amical la Titu, cu formatia locala Electrosid.     TENIS. Andrei Pavel a fost eliminat din primul tur al turneului Masters de la Madrid, dotat cu premii in valoare de 2.082.500 de euro. Pavel a fost invins de cipriotul Marcos Baghdatis in trei seturi, 3-6, 6-4, 1-6. Pentru participarea in turul 1 al turneului din capitala Spaniei, Pavel a primit un cec in valoare de 5.930 de euro si cinci puncte ATP.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.