Predestinat. Superstarul Cupei Mondiale de rugby poarta numele unor fotbalisti legendariai campioanei Angliei: Bryan Robson si Gary Bailey Aripa Africii de Sud a egalat recordul marelui Jonah Lomu, opt eseuri marcate la un turneu final. "Springboks"
Predestinat. Superstarul Cupei Mondiale de rugby poarta numele unor fotbalisti legendariai campioanei Angliei: Bryan Robson si Gary Bailey Aripa Africii de Sud a egalat recordul marelui Jonah Lomu, opt eseuri marcate la un turneu final. "Springboks" au castigat semifinala cu Argentina, 37-13, cu doua eseuri marcate de Bryan Gary Habana. Sud-africanul provine dintr-o familie de sportivi. Tatal sau a jucat rugby in linia a doua, dar a fost exclus pe viata din competitiile sportive, in timpul politicii de apartheid. "Am iubit acest sport, dar nu am vrut ca baiatul meu sa indure umilintele pe care le-am trait eu", a spus Bernie Habana. Poate de aceea Bryan a vrut sa se faca fotbalist. "Am visat sa joc pentru Manchester United", isi aduce aminte aripa "Springboks", botezat dupa numele a doi mari jucatori ai "Diavolilor", Bryan Robson si Gary Bailey. Habana a fost demi si centru, ca junior. El a debutat in echipa nationala intr-o partida-test cu Anglia. Atunci a jucat pentru prima data aripa si a marcat un eseu, desi a intrat pe gazon cu 10 minute inainte de final. Cealalta finalista a CM, Anglia, a replicat prin proclamarea printului Hary ca "mascota norocoasa".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.