Dupa ce la Ramnicu Valcea, la meciul cu Bosnia-Hertegovina, a avut in tribune aproape 5000 de oameni, nationala de tineret a Romaniei a starnit interes si la Iasi, acolo unde organizatorii sperau sa vanda toate biletele puse in vanzare. Primarul Gheo
Dupa ce la Ramnicu Valcea, la meciul cu Bosnia-Hertegovina, a avut in tribune aproape 5000 de oameni, nationala de tineret a Romaniei a starnit interes si la Iasi, acolo unde organizatorii sperau sa vanda toate biletele puse in vanzare. Primarul Gheorghe Nichita a anuntat duminica seara ca se dadusera aproape 2000 din cele 5000 de tichete tiparite pentru acest joc, existand asteptari ca ieri si astazi sa se vanda toate, iar echipalui Emil Sandoi sa fie incurajata frenetic de iubitorii de fotbal din Iasi. "Publicul este foarte important pentru noi, de aceea ne dorim sa vina multi spectatori sa ne sustina. Va avea ce vedea, doua echipe de top", a promis ieri Emil Sandoi. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.