Nefericiti. Schimbarea de sistem ii va "lovi" cel mai mult pe mijlocasi Mircea Rednic isi va contura cat de curand o echipa standard pentru atacarea titlului. Chiar daca in urmatoarele meciuri e de asteptat ca "Puriul" sa utilizeze diferite formule
Nefericiti. Schimbarea de sistem ii va "lovi" cel mai mult pe mijlocasi Mircea Rednic isi va contura cat de curand o echipa standard pentru atacarea titlului. Chiar daca in urmatoarele meciuri e de asteptat ca "Puriul" sa utilizeze diferite formule de joc, sistemul va ramane acelasi, 4-4-2. La prima vedere, asezarea e una care i-ar face fericiti pe mijlocasi, dar nu e deloc asa. In comparatie cu Bergodi, care utiliza trei fotbalisti in linia mediana, Rednic va folosi efectiv doar un singur "central", cel de acoperire, care va fi Costin Lazar. Restul mijlocasilor vor evolua foarte sus, in sprijinul atacantilor. In aceste conditii, e de asteptat ca urmatorii jucatori sa fie "sariti de schema": St. Grigorie: nu e printre preferatii lui Rednic. M. Maldarasanu: ii ramane ca solutie de joc doar postul de extrema dreapta. N. Grigore: e, totusi, principala rezerva a lui Lazar. R. Stancu: e optiunea a treia pentru postul de extrema stanga Daca apararea va ramane aceeasi, linia ofensiva va castiga un atacant in plus. Probabil, Mazilu va face cuplu cu Burdujan, in lipsa lui Boya, accidentat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.