O scoala primara din Wednesbury, Marea Britanie, are un angajat mai special. Este vorba de Betty, un pui de cocker in varsta de noua luni, care a primit sarcina de a-i supraveghea pe micuti in timp ce acestia isi fac lectiile. Asezata comod in mijlo
O scoala primara din Wednesbury, Marea Britanie, are un angajat mai special. Este vorba de Betty, un pui de cocker in varsta de noua luni, care a primit sarcina de a-i supraveghea pe micuti in timp ce acestia isi fac lectiile. Asezata comod in mijlocul mesei, catelusa se comporta asemenea unui pedagog, iar atunci cand isi face aparitia, nimeni nu mai scoate o vorba si isi vede de teme. "Este incredibil. De cand am angajat-o pe Betty, elevii nostri sunt mult mai cuminti, mai calmi si se concentreaza mai bine asupra lectiilor. Avem chiar si patru elevi care sufera de autism, iar catelusa i-a ajutat sa se integreze in colectivitate", a declarat Mark Klekot, directorul scolii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.