Pornind de la declaratia lui Adi Mutu, care a spus ca ar prefera ca Olanda sa se califice la Campionatul European alaturi de "tricolori", pe motiv ca batavii sunt mai civilizati decat vecinii de la sud de Dunare, mass-media bulgare au innebunit. Cu t
Pornind de la declaratia lui Adi Mutu, care a spus ca ar prefera ca Olanda sa se califice la Campionatul European alaturi de "tricolori", pe motiv ca batavii sunt mai civilizati decat vecinii de la sud de Dunare, mass-media bulgare au innebunit. Cu titluri gen "Cu muntii de gunoaie ale Romaniei la Euro", se pare ca ziarele sofiote nu-si platesc prea bine salariatii. Daca ar fi facut-o, acestia poate ar fi ajuns in vara pe propriul litoral, avand astfel sansa sa se plimbe pe centura Varnei. Sa deschizi pliscul despre gunoaiele si tiganii Constantei, in conditiile in care la Varna simti ca ti se muta nasul din cauza miesmelor pestilentiale, asta da tupeu! Daca vreti sa aveti parte de experimente ciudate, duceti-va in cartierul de tigani de la marginea Varnei. Aveti insa grija la gropi, sa nu faceti vreo pana, pentru ca in zece minute ramaneti doar cu caroseria, asta pana apare o caruta cu doi baieti negri si descurcareti, care va vor salta fosta masina in directia depozitului de fier vechi. Cat despre politistii corupti si vorbitori doar ai idiomului bolovanos despre care "simbolul" Stoicikov spune ca nu vrea sa mai auda, uitati de ei. Stiu doar sa rada tamp si sa ceara spaga.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.