Dealerul Iveco Italtruck din Brasov va investi circa doua milioane de euro pentru deschiderea unei reprezentante la Odorheiu Secuiesc, cuprinzand un punct de vanzari si service, a declarat pentru Mediafax directorul de marketing al companiei, Mihai D
Dealerul Iveco Italtruck din Brasov va investi circa doua milioane de euro pentru deschiderea unei reprezentante la Odorheiu Secuiesc, cuprinzand un punct de vanzari si service, a declarat pentru Mediafax directorul de marketing al companiei, Mihai Dima.
"Lucrarile au inceput in vara si prognozam ca vor fi finalizate in martie 2008", a afirmat Dima. Italtruck estimeaza ca va incheia anul 2007 cu vanzari de 600 de autovehicule, dupa ce in primele noua luni firma a comercializat 444 de unitati, fata de 134 in acelasi perioada a anului trecut. "Motivul principal care sta la baza acestei cresteri este cererea din piata, care a confirmat trendul ascendent inceput anul trecut. Un procent semnificativ din totalul unitatilor vandute anul acesta este reprezentat de autovehiculele dedicate constructiilor sau domeniilor aferente (3,5 tone - 44 tone)", a spus Dima. Dealerul are doua reprezentante, la Brasov si la Sibiu, care acopera judetele Brasov, Sibiu, Alba, Mures, Covasna si Harghita.
Obiectul principal de activitate al firmei este vanzarea de autoutilitare si autocamioane on-road si off-road Iveco, atat noi, cat si rulate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.