Reprezentativa Africii de Sud s-a calificat in ultimul act al Cupei Mondiale, dupa ce in semifinale a invins cu 37-13 echipa Argentinei. Superiori la toate capitolele, "Springboks" au speculat prompt numeroasele greseli comise de ad
   Reprezentativa Africii de Sud s-a calificat in ultimul act al Cupei Mondiale, dupa ce in semifinale a invins cu 37-13 echipa Argentinei. Superiori la toate capitolele, "Springboks" au speculat prompt numeroasele greseli comise de adversari, reusind sa inscrie patru eseuri, fata de doar unul al argentinienilor. Doua dintre acestea i-au apartinut lui Bryan Habana, care a egalat astfel recordul de opt eseuri inscrise la o editie a Cupei Mondiale, record detinut din 1999 de neo-zeelandezul Jonah Lomu. In finala, Africa de Sud va intalni la 20 octombrie selectionata Angliei. Cele doua echipe au fost adversare si in faza grupelor, cand sud-africanii au castigat cu scorul de 36-0. Presa sud-africana a declansat deja razboiul psihologic, cotidianul The Sun afirmand despre echipa Angliei ca este "de o mediocritate sufocanta". Meciul pentru locurile 3-4 se va disputa o zi mai devreme, intre Franta si Argentina.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.