Printul Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii, a fost surprins in compania lui Kate Middleton, logodnica fiului sau William, in timpul unei partide de vanatoare, potrivit unor fotografii publicate de presa britanica de duminica, informeaza AF

Printul Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii, a fost surprins in compania lui Kate Middleton, logodnica fiului sau William, in timpul unei partide de vanatoare, potrivit unor fotografii publicate de presa britanica de duminica, informeaza AFP.

Imaginile publicate in presa au fost considerate ca aratand ca Middleton s-a integrat foarte bine in anturajul familiei regale. Printul Charles si Kate Middleton, imbracati in tinuta de camuflaj, erau acompaniati de doi paznici de pe domeniul privat al Reginei Elizabeta a II-a de la Balmoral (Scotia).

Potrivit The Sunday Telegraph, aceasta este prima oara cand printul Charles si Kate Middleton au fost fotografiati impreuna, ceea ce face si mai credibile zvonurile apropiatei logodne dintre tanara femeie si printul William, al doilea in ordinea succesiunii la coroana britanica. Este vorba "de cel mai clar semn de pana acum ca ea va deveni intr-o zi nora" lui Charles, comenteaza publicatia Sunday Express.

William si iubita sa, ambii in varsta de 25 de ani, se afla pentru cateva zile la Balmoral, resedinta regala utilizata pentru vacantele de vara. Cei doi stau la Birkhall, proprietatea lui Charles de pe domeniul Balmoral, unde sunt invitatii printului si ai sotiei acestuia, Camilla. Cuplul s-a intalnit la Universitatea scotiana St Andrews in 2001, unde impartea un apartament cu alti doi studenti. Cei doi au devenit rapid iseparabili, presa publicand primele fotografii impreuna a celor doi in primavara lui 2004. Kate si Willaim s-au despartit in aprilie, insa s-au impacat cateva saptamani mai tarziu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.