Ottmar Hitzfeld, antrenorul echipei Bayern Munchen, a declarat, sambata, ca nu exclude posibilitatea ca, dupa incheierea Campionatului European din 2008, sa devina selectioner al reprezentativei Elvetiei, informeaza AFP. OFERTA. Hitzfeld a recuno
Ottmar Hitzfeld, antrenorul echipei Bayern Munchen, a declarat, sambata, ca nu exclude posibilitatea ca, dupa incheierea Campionatului European din 2008, sa devina selectioner al reprezentativei Elvetiei, informeaza AFP. OFERTA. Hitzfeld a recunosc in a€žBlick": "Am doua optiuni la finalul contractului: sa raman la Bayern sau sa preiau nationala Elvetiei". Ottmar Hitzfeld, in varsta de 58 de ani, l-a inlocuit la conducerea tehnica a echipei Bayern Munchen pe Felix Magath. Daca va accepta postul de selectioner al Elvetiei, Hitzfeld ar urma sa il inlocuiasca pe Jakob Kuhn, al carui contract ajunge la final dupa Euro-2008, turneu pe care aceasta tara il va organiza impreuna cu Austria. Hitzfeld a condus pana acum trei echipe elvetiene, FC Zug, FC Aarau si Grasshopers Zurich, cu care a castigat doua titluri de campion si trei cupe.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.