Mai multi tineri din Craiova s-au impuscat, sambata seara, in cartierul Brestei, chiar in apropierea unui supermarket, unul dintre participantii de la scandal fiind eliberat in urma cu o saptamana de Tribunalul Dolj dupa ce a fost arestat intr-un alt
Mai multi tineri din Craiova s-au impuscat, sambata seara, in cartierul Brestei, chiar in apropierea unui supermarket, unul dintre participantii de la scandal fiind eliberat in urma cu o saptamana de Tribunalul Dolj dupa ce a fost arestat intr-un alt caz in care s-au folosit arme de foc, informeaza Mediafax. RAFUIALA. Cantemir Mitre, unul dintre participantii la scandalul din cartierul George Enescu in care mai multi tineri au tras 17 focuri de arma in directia unui tanar de 17 ani, a fost agresat, sambata seara, de doi barbati. Scandalul, iscat a plecat de la un conflict mai vechi, cei doi agresori fiind batuti, in urma cu cateva zile, de niste prieteni ai lui Cantemir Mitre. Silvian Vipale, zis "Pica", si Stazian Miclescu, zis "Stazica", au vazut masina in care se afla Cantemir Mitre in fata unui restaurant din Craiova, moment in care cei doi au tras doua focuri de arma. Speriat, barbatul a fugit la un prieten care locuieste in apropierea supermarketului Billa, din cartierul craiovean Brestei. Pica si Stazica au vazut masina parcata, spargandu-i geamurile si tragand alte focuri de arma. "Politistii Sectiei 1 au fost sesizati despre faptul ca intr-un cartier al Craiovei a avut loc o altercatie. Din cercetarile efectuare a rezultat ca nu sunt victime omenesti, un autoturism si usa unui bloc au fost avariate. S-au tras mai multe focuri dintr-o arma neletala", a declarat subcomisarul Maria Vasile, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj. Victima, Cantemir Mitre, a fost eliberat in urma cu o saptamana de Tribunalul Dolj pe motiv ca nu exista probe suficiente la dosar care sa necesite mentinerea sa in arestul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, dupa ce a fost identificat si retinut de politie ca unul dintre participantii la scandalul din cartierul George Enescu. In urma cu o luna, un tanar de 17 ani a fost tinta mai multor persoane care au tras in directia sa 17 focuri de arma. MODA IMPUSCATURILOR. In ultimele doua luni, pe strazile din Craiova au avut loc mai multe scandaluri in care s-au folosit arme de foc. Pe 16 august, in apropierea stadionului "Ion Oblemenco" a izbucnit un conflict intre doua clanuri de romi. In scandal s-au tras si focuri de arma, la fata locului fiind gasite mai multe tuburi de cartuse trase, martorii sustinand ca in conflict au fost implicate peste 30 de persoane. Patru zile mai tarziu, la sediul Institutului de Medicina Legala din Craiova a avut loc un nou scandal. Un tanar din Craiova a fost agresat chiar in incinta IML de mai multi indivizi, in conflictul aparut pe holurile institutiei fiind trase mai multe focuri de arma. Pe 10 septembrie, in cartierul craiovean George Enescu are loc un conflict, mai multi tineri tragand 17 focuri de arma in directia unui tanar. In urma cu o saptamana, un nou scandal izbucneste intre doua clanuri de romi in cartierul Fata Luncii din Craiova, sase barbati fiind internati cu plagi prin impuscare si prin taiere.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.