Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri ca inca este „catranit“ de esecul motiunii, care ar fi putut oferi Guvernului sansa de a pleca evitand astfel umilinta difuzarii publice a filajului lui Remes si Muresan. Liderul social-de
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri ca inca este „catranit“ de esecul motiunii, care ar fi putut oferi Guvernului sansa de a pleca evitand astfel umilinta difuzarii publice a filajului lui Remes si Muresan. Liderul social-democrat a implicat astfel o relatie de cauzalitate intre esecul motiunii PSD si transmiterea imaginilor respective pe postul national de televiziune. El s-a aratat de asemenea convins de iminentul sfarsit al dreptei romanesti. „Caltabosul este simbolul aliantei si puterii de dreapta si episodul filmat cu Remes este a doua inmormantare a CDR si primul parastas al Aliantei“, a spus Geoana la lansarea ofertei PSD pentru euroalegeri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.