Pe 18 octombrie, la Antena 1, incepe povestea a doua familii pitoresti, una de tigani si alta de romani, a caror invecinare intr-un duplex de lux da nastere la situatii comice. Scrisa si regizata de Andy Lupu, „prima comedie dramatica din Romania" infatiseaza cu umor convietuirea romanilor cu tiganii. Marius Bodochi va fi Toni Sprinceana, iar nevasta-sa, America, va fi jucata de Maria Teslaru. Familia de romani Lia si Lucian Pop va fi intruchipata de Nicole Dutu si Adrian Paduraru.

Aurelian Temisan va fi varul Elvis, Catalina Murgea - ghicitoarea Lumina, interpretul Mihai Margineanu - varul Pacino, iar actrita japoneza Kana Hashimoto - Tailandeza, amanta lui Sprinceana. Kana s-a prezentat la castingul pentru rol la indemnul lui Bodochi, partenerul ei din piesa „Iubiri interzise" de la TNB.

Casatorita cu un roman, exotica actrita spune ca cel mai incintat de sansa oferita de rol a fost chiar sotul ei. Kana s-a nascut la Tokyo si prima vizita in Romania a facut-o la 8 ani, cind si-a insotit tatal, om de afaceri. Pentru ca i-a placut aici, dupa terminarea liceului s-a intors sa urmeze cursurile ATF.