APRECIERI - Imigrantii, laudati in Marea Britanie Muncitorii straini au o mai buna etica a muncii decat cei englezi, este de parere conducerea lantului britanic de supermarketuri Sainsburya€™s. "Imigrantii sunt mai flexibili si accepta mai
APRECIERI - Imigrantii, laudati in Marea Britanie Muncitorii straini au o mai buna etica a muncii decat cei englezi, este de parere conducerea lantului britanic de supermarketuri Sainsburya€™s. "Imigrantii sunt mai flexibili si accepta mai usor indatoririle profesionale", au declarat directorii companiei, care are peste 150.000 de angajati.   OCTOMBRIE - Targ de locuri de munca la Timisoara In datele de 19 si 20 octombrie, intre orele 10.00 si 18.00, va avea loc la Timisoara, la Centrul Regio­nal de Afaceri, targul de cariera "Angajatori de top". Se estimeaza ca in cadrul acestui targ vor participa peste 50 de companii, care vor oferi circa 1.000 de locuri de munca, mai ales in domeniile economice si tehnice.   RECORD - Aproape un milion de joburi pe Eures Numarul ofertelor de locuri de mun­ca postate pe Eures, portalul european al mobilitatii (euro­pa.eu.int/eures/) a ajuns la aproape un milion. Peste 100.000 de CV-uri sunt disponibile pentru angajatori online, iar numarul companiilor inregistrate trece de 5.500. Marea Britanie, Franta si Germania sunt tarile cu cele mai multe solicitari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.