Cristian Tudor Popescu a declarat ieri ca TVR nu are nici un merit jurnalistic pentru faptul ca a difuzat imaginile intalnirii dintre Remes si Muresan, adaugand ca postul public a dus, astfel, stilul OTV pe cele mai inalte culmi. C.T. Popescu a spus
Cristian Tudor Popescu a declarat ieri ca TVR nu are nici un merit jurnalistic pentru faptul ca a difuzat imaginile intalnirii dintre Remes si Muresan, adaugand ca postul public a dus, astfel, stilul OTV pe cele mai inalte culmi. C.T. Popescu a spus, potrivit Mediafax, ca "nu exista dreptate" in ceea ce a facut TVR, ci "doar adevar", si anume acela ca "Remes si Muresan au facut un lucru foarte urat mirositor pe care il va clarifica Justitia". Insa, "dreptate nu se face la TV", a adaugat presedintele CRP. Popescu a spus ca filmul difuzat de postul public miercuri seara - un film "mai mult sau mai putin artistic, montat, incadrat" - a fost facut ca un produs de manipulare, el conducand publicul catre o singura concluzie: vinovatia protagonistilor casetei. "TVR nu are nici un merit jurnalistic" in difuzarea casetei, a spus C.T. Popescu, adaugand ca televiziunea publica este, in momentul de fata, "o arma in batalia politica, josnica si murdara".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.