Federatia Internationala de Tenis de Masa (ITTF) doreste sa introduca tinute mai sexy pentru practicantele acestui sport, a carui audienta este in scadere in intreaga lume. MASURI. Directorul ITTF pentru Asia, Steve Daiton, a recunoscut, intr-un
Federatia Internationala de Tenis de Masa (ITTF) doreste sa introduca tinute mai sexy pentru practicantele acestui sport, a carui audienta este in scadere in intreaga lume. MASURI. Directorul ITTF pentru Asia, Steve Daiton, a recunoscut, intr-un interviu acordat cotidianului chinez a€žChina Daily" ca tenisul de masa este intr-o scadere de popularitate si a propus a€žnoi elemente, in special o schimbare a imaginii jucatoarelor, de la aspectul masculin actual, la unul mai feminin". ITTF considera ca aceasta schimbare trebuie sa porneasca din China, tara care domina acest sport, in acest sens fiind contactat un cunoscut designer national, Lu Kun, pentru a crea un nou echipament, mai atragator. La ultimele competitii internationale de tenis de masa desfasurate pe pamant chinez au fost prezentate mai multe modele de echipament pentru jucatoare, in care traditionalul sort - utilizat atat de barbati cat si de femei - era inlocuit cu o fusta. REVOLUTIE. Steve Daiton considera ca a€žfustele reprezinta doar o mica parte a acestor schimbari, fiind prevazuta o adevarata revolutie care va modifica radical imaginea tenisului de masa". Jucatoarele chineze au pareri impartite in legatura cu noile echipamente prevazute de ITTF, unele dintre ele fiind de acord cu ideea federatiei internationale, in timp ce altele o resping. Campioana olimpica si mondiala Wang Nan a precizat ca intentioneaza sa joace in fusta, la un moment dat, desi recunoaste ca a€žeste dificil sa schimbi un obicei care dateaza de atatia ani".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.