Stanga se deplaseaza la sedintele de pregatire ale jucatorilor olandezi si il informeaza telefonic pe selectionerul Victor Piturca de tot ce se intampla in tabara batavilor. "Vorbesc cu Piturca zilnic, mai ales ca este un meci interesant. Este normal
Stanga se deplaseaza la sedintele de pregatire ale jucatorilor olandezi si il informeaza telefonic pe selectionerul Victor Piturca de tot ce se intampla in tabara batavilor. "Vorbesc cu Piturca zilnic, mai ales ca este un meci interesant. Este normal, asa s-a intamplat si inainte de 0-0 din tur", a spus Stanga. In ceea ce priveste alegerea Constantei ca loc de desfasurare a partidei, Stanga crede ca Piturca a facut ceea ce trebuia: "Daca se juca in Ghencea, era tensiune, la fel si la Craiova. Nu numai faptul ca terenul nu este asa cum ar dori olandezii, dar si suporterii au fost un factor decisiv. Constantenii sunt mai rabdatori, nu atat de orgoliosi, au alt comportament decat in Capitala sau in Banie, deci pentru un joc important cum este cel cu Olanda este mai bine asa". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.