In urma lansarii showroom-ului cu 3 apartamente model la scara reala a fost vandut 20% din proiectul Asmita Gardens, dezvoltat de Asmita Group si promovat exclusiv de Colliers International. "De la lansarea proiectului, pe 16 mai 2006, pana in prezen
In urma lansarii showroom-ului cu 3 apartamente model la scara reala a fost vandut 20% din proiectul Asmita Gardens, dezvoltat de Asmita Group si promovat exclusiv de Colliers International. "De la lansarea proiectului, pe 16 mai 2006, pana in prezent, 40% din intregul proiect a fost vandut, dintre care jumatate doar in ultimele 5 luni de la deschiderea showroom-ului", a declarat, intr-un comunicat oficial, Atena Tiplic, Project Manager in cadrul Colliers International. Aceasta performanta este o dovada a utilitatii unui astfel de instrument de vanzare.
Prin investitia in crearea unui showroom care sa prezinte locuinte la scara naturala, Asmita Gardens a fost primul proiect care a oferit pe piata un astfel de showroom. Ideea de baza a acestui instrument de vanzare a fost inlaturarea principalului impediment al vanzarii off-plan, faptul ca apartamentul nu poate fi vazut in momentul achizitiei. Apoi, crearea unui showroom de acest tip vine in intampinarea clientilor, ajutandu-i sa cunoasca toate detaliile viitoarei locuinte.Cele 7 turnuri Asmita Gardens vor avea 16/ 20/ 24 de etajeShowroom-ul Asmita Gardens din Splaiul Unirii este situat chiar la locul de constructie al complexului rezidential si prezinta ca model 3 apartamente la scara reala: un studio, un apartament de 2 camere si un apartament de 3 camere, complet finisate, mobilate si echipate. Clientii au avut posibilitatea, de la lansarea showroom-ului in aprilie 2007, sa vada exact cum va arata locuinta, cum vor fi partitionate apartamentele sau ce posibilitati de mobilare exista. In plus, au avut ocazia de a-si face o impresie despre cum vor arata cele 3 pachete de finisaje, oferite la alegere de catre dezvoltator: standard, premium si lux, si de a alege intre acestea.
Dezvoltatorii proiectului ofera clientilor o reducere de 5.000 euro la achizitionarea unui apartament in cadrul complexului, in urma rezolvarii unui joc de sudoku.
Asmita Gardens este un ansamblu imobiliar format din 7 turnuri cu 16/ 20/ 24 de etaje, amplasat pe un teren cu o suprafata de 27.000 mp. Ansamblul ofera 2 perspective: City View, partea dinspre oras a complexului rezidential, si Riverside, partea dinspre raul Dambovita.
Cumparatorii unui apartament in cadrul Asmita Gardens vor beneficia de confort, de siguranta si de o oferta variata de facilitati precum supermarket, gradinita, salon de infrumusetare, curatatorie ecologica, sala de fitness, restaurant.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.