Biletele pentru Jocurile Olimpice de iarna de la Vancouver, din 2010, vor fi puse in vanzare in octombrie 2008 si vor costa intre 25 si 1.100 de dolari canadieni, au anuntat, joi, organizatorii evenimentului. FACIL. Accesul la cel mai
Biletele pentru Jocurile Olimpice de iarna de la Vancouver, din 2010, vor fi puse in vanzare in octombrie 2008 si vor costa intre 25 si 1.100 de dolari canadieni, au anuntat, joi, organizatorii evenimentului. FACIL. Accesul la cel mai important eveniment sportiv organizat pe planeta va fi destul de uaor, buzunarul cetateanului nefiind obligat sa suporte sacrificii mari."Scopul nostru este sa me asiguram ca la toate probele vor asista cat mai multe persoane", a declarat John Furlong, director executiv al comitetului de organizare, intr-un comunicat. El a precizat ca vor fi disponibile circa 1,6 milioane de bilete. Tichetele pentru ceremoniile de deschidere si de inchidere vor costa intre 175 - 1.100 dolari canadieni (tot atatia americani), adica vor fi mai ieftine decat la festivitatile de la JO de la Torino in 2006 si Salt Lake City in 2002, conform organizatorilor. De asemenea, vor exista bilete care vor costa 100 de dolari sau mai putin si circa 50.000 vor fi distribuite unor persoane cu venituri mici, dupa consultari cu "organisme sociale". Astfel, pentru a urmari Olimpiada de la Vancouver, iubitorii de sport vor platini mai putini bani pe bilete decat romanii dornici sa o vada pe Steaua in grupele Champions League.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.