BECHTEL. Planul de lucrari la Autostrada Transilvania a fost depasit cu 20% in acest an, compania americana Bechtel, constructorul Autostrazii Transilvania, consumand toti banii alocati pentru 2007, 120 de milioane de euro, a declarat ieri directorul
BECHTEL. Planul de lucrari la Autostrada Transilvania a fost depasit cu 20% in acest an, compania americana Bechtel, constructorul Autostrazii Transilvania, consumand toti banii alocati pentru 2007, 120 de milioane de euro, a declarat ieri directorul de comunicare al Bechtel, Bogdan Sgarcitu. "Pana la sfarsitul anului vom mai avea nevoie de 65 de milioane de euro. Speram ca la anul sa ne apropiem de finalizare cu una dintre subsectiunile tronsonului 2B, intre Turda si Gilau", a afirmat Sgarcitu.   SOMAJ. Rata somajului in septembrie a scazut cu un punct procentual, pana la 3,9% fata de aceeasi pe­ri­oa­da a anului trecut, potrivit da­te­lor inregistrate de Agen­tia Nationala pentru Ocupa­rea Fortei de Munca. In septembrie erau inregistrati 345.012 someri, din care 107.743 au fost indemnizati si 237.269 neindemnizati. Pon­derea somerilor care nu mai pri­mesc ajutoare este de 68,77% din totalul persoa­ne­lor care nu au un loc de munca.   COMBINAT. Guvernul Ucrainei si agentia de privatizare trebuie sa continue cautarea unui partener pentru cumpararea combinatului Krivoi Rog, la care statul roman detine o participatie de 28%, a anuntat Ministerul Economiei. "Am ajuns la concluzia, dupa studierea rezultatelor muncii efectuate de Fondul Proprietatii de Stat, ca o eventuala creare a unei companii mixte este in concordanta cu reglementarile", se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei. Mittal Steel, cel mai mare producator de otel la nivel mondial, a anuntat, anterior, ca este interesat de preluarea proiectului Krivoi Rog.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.