Stiu ca te doare in cot de profilul moral al lui D.T. Remes, unul dintre cei mai labili insi politici prasiti vreodata prin partile noastre. S-a facut comunist din oportunism, pe vremea cånd comunismul mirosea a friptura de porc la tava, de ze
Stiu ca te doare in cot de profilul moral al lui D.T. Remes, unul dintre cei mai labili insi politici prasiti vreodata prin partile noastre. S-a facut comunist din oportunism, pe vremea cånd comunismul mirosea a friptura de porc la tava, de zece lei portia, la restaurantul partidului, apoi dupa revolutie a platit cotizatie la PNL, ca dupa ce i s-a pus pata pe liberali sa infiinteze CDR 2000 si PNL Traditional, de unde a migrat la PNDEC, Actiunea Populara si PC, ca anul trecut sa-l bagi in centrala pe usa din dos. Ai pitit sub pres reintoarcerea in sånul partidului a fiului risipitor si ai decis-o de unul singur. Ai uitat itinerarul traseistului si l-ai uns secretar executiv, responsabil cu proiectele politice ale partidului si amanuntul asta ascunde un mic secret: l-ai resapat pe Remes, pentru a da cu el in Stolo si Base, inamicii tai politici, stiut fiind faptul ca berbecul maramuresean este la råndul sau un dusman neimpacat al celor doi impricinati. La congresul liberalilor din 2000, cånd majoritatea invitatilor l-a sustinut pe Stolo in cursa pentru presedintia Romåniei, Remes s-a alaturat grupului opozant, alcatuit din falanga l ui D.A. Lazarescu, Dumnezeu sa-i musamalizeze pacatele, iar in timpul lucrarilor, a sarit ca un buldog la gåtii lui Stolo, care a paralizat pe el de frica.

***


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.