Capitanul "tricolorilor" a declarat pentru presa olandeza ca, pe hartie, Olanda este favorita meciului de maine, din preliminariile Euro 2008, dar romanii mizeaza pe increderea imensa pe care o au in fortele lor. "Este un meci important pentru noi, s
Capitanul "tricolorilor" a declarat pentru presa olandeza ca, pe hartie, Olanda este favorita meciului de maine, din preliminariile Euro 2008, dar romanii mizeaza pe increderea imensa pe care o au in fortele lor. "Este un meci important pentru noi, suntem pentru prima oara dupa sapte ani atat de aproape de calificarea la un turneu final. Toata lumea din Romania asteapta cu speranta acest meci. In fotbalul de azi nu mai exista favoriti si outsideri. Pe hartie, Olanda are o echipa mai buna, dar jucam acasa si, mai presus de toate, este increderea pe care o avem in propriile forte. Stiu ca Van Persie si Sneijder sunt suspendati, este bine pentru noi, sunt bucuros ca nu joaca, puteau face diferenta. Eu unul sper sa fiu in forma cat mai buna, sa fiu pregatit in proportie cat mai mare dupa problemele medicale pe care le-am avut", a spus Chivu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.