Procurorii s-au aratat extrem de revoltati de pedeapsa usoara stabilita de judecatori si sunt hotarati sa atace sentinta la instanta superioara. Potrivit procurorilor, oradeanul Ludovic Albert, in varsta de 24 de ani, a fost trimis in judecata in mar
Procurorii s-au aratat extrem de revoltati de pedeapsa usoara stabilita de judecatori si sunt hotarati sa atace sentinta la instanta superioara. Potrivit procurorilor, oradeanul Ludovic Albert, in varsta de 24 de ani, a fost trimis in judecata in martie 2006, dupa ce, in 23 ianuarie 2006, tanarul a intrat in casa vecinilor sai, in care se afla doar fetita de 11 ani, si a violat-o. "I-a spus ca se vor juca de-a mirele si mireasa si a amagit-o sa se dezbrace, dupa care a obligat-o sa intretina relatii sexuale normale cu el", a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului Bihor, procurorul Dorel Motiu. Magistratii Tribunalului Bihor l-au condamnat pe oradean la patru ani de inchisoare cu suspendarea executarii si la plata unor daune morale de 20.000 de lei. "Sentinta Tribunalului nu o consideram multumitoare, motiv pentru care Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor o va ataca, prin apel", a mai spus Motiu.
Avocatul lui Albert considera insa normala condamnarea cu suspendare, sustinand ca de fapt nu a fost vorba de viol, pentru ca tanara si-ar fi dat acordul pentru intretinerea relatiilor sexuale. "In urma unui test poligraf a rezultat ca nu a existat nici un fel de constrangere, nici un fel de violenta. Avand in vedere totusi varsta fetei, s-a stabilit ca ea nu putea sa-si dea un consimtamant valabil." (Andrei GHICIUSCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.