Poli Iasi are trei jucatori in lot In derby-ul grupei a 10-a de calificare la Campionatul European din 2009, din Suedia, tricolorii mici vor intalni marti, la Iasi, reprezentativa similara a Frantei. Nationala de tineret a Ro­manie
Poli Iasi are trei jucatori in lot In derby-ul grupei a 10-a de calificare la Campionatul European din 2009, din Suedia, tricolorii mici vor intalni marti, la Iasi, reprezentativa similara a Frantei. Nationala de tineret a Ro­maniei s-a reunit in ve­de­rea partidei cu Franta inca de martea trecuta, cei 22 de jucatori convocati de selectionerul Emil Sandoi fiind: Ta­tarusanu, Pantilimon - portari; Ho­mei, Sarghi, Scutaru, Tudose, Mardare, Sepsi, Latovlevici - fundasi; Cr. Tanase, Bicfalvi, Deac, Torje, Ochirosii, Hora, Iorga, Tincu - mijlocasi; B. Stancu, Palimaru, L. Ganea, Keseru si Simion - atacanti.  PONDERAT. Emil Sandoi a declarat ca in meciul cu Franta, programat marti, 16 octombrie, de la ora 17:00, pe Stadionul "Emil Alexandrescu" din Iasi, s-ar mul­tumi si cu un rezultat de egalitate: "Intalnim favorita grupei, eu am spus de la inceput ca trebuie sa ne gandim si la locul doi, care duce la baraj. Cred totusi ca suntem pe o panta ascendenta si sper ca si dupa acest meci sa ramanem neinvinsi. Ne dorim victoria, o sa jucam cu gandul la cele trei puncte, dar asta nu inseamna ca un egal nu ar fi bun, fiindca sansele sa castigam grupa raman aceleasi. In schimb, daca pierdem nu mai putem spera decat la locul de baraj". Romania si Franta sunt primele in clasamentul grupei a 10-a, ambele avand cate sapte puncte si trei partide disputate, tricolorii fiind lideri gratie golaverajului mai bun, 5-1 fata de 4-1.  Selectionerul Frantei, Rene Girard, a convocat pentru meciurile cu Bosnia-Hertegovina, care va avea loc la 12 octombrie, si cu Ro­mania urmatorii 21 de jucatori: Jour­dren, Ruffier - portari; Bellaid, Dabo, Josse, Kaboul, Louvion, Marange, Moutaouakil, Na€™Zogbia - fundasi; Cabaye, Chantome, Digard, Gouffran, Marveaux, Matuidi - mijlocasi, Ben Arfa, Dia, Gakpe, Menez si Payet - atacanti. Partida Romania - Franta va fi condusa de o brigada de arbitri din Olanda compusa din centralul Hendrikus Sebastian Nijhuis si din asistentii Coen Droste si Roger Geutjes.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.