Politistii vor spune in cel mult trei zile daca singele gasit pe obiectele recuperate de anchetatori apartine avocatei disparute.

Institutul de Criminalistica al Politiei Romane a primit miercuri ultimele obiecte gasite de anchetatori in padure, linga Poiana Brasov, in cazul Elodiei Ghinescu, avocata din Brasov disparuta de mai bine de o luna. Surse din cadrul institutului ne-au declarat ca rezultatele analizelor uniformei de politist si ale cartilor din biblioteca vor fi cunoscute in circa trei zile, pentru ca toate obiectele pe care sint pete de singe erau inca ude. In urma acestor analize, specialistii vor putea spune daca singele apartine Elodiei Ghinescu.

Anchetatorii presupun ca sotul Elodiei, Cristian Cioaca, principalul suspect, ar fi aruncat cele aproximativ 50 de lucruri gasite intr-un sac, intre Poiana Brasov si Risnov, incercind astfel sa scape de obiectele patate cu singe. De altfel, anchetatorii mai cred ca femeia a fost transata inainte de a fi aruncata. „Banuim ca aceste obiecte au fost aruncate de criminal pentru ca toate erau patate cu singele victimei", a declarat procurorul Marius Iacob.

Politistul Cristian Cioaca s-a intors miercuri la serviciu, dupa un concediu prelungit. Sefii i-au suspendat temporar dreptul de portarma si i-au cerut sa faca un examen psihiatric.