Interes enorm la Constanta in jurul partidei Romania - Olanda. In aceste zile, la malul Marii Negre se da o adevarata batalie pentru tichete. Cum stadionul nu este foarte mare, iar federatia distribuie o parte din bilete, la vanzare au ajuns destul
Interes enorm la Constanta in jurul partidei Romania - Olanda. In aceste zile, la malul Marii Negre se da o adevarata batalie pentru tichete. Cum stadionul nu este foarte mare, iar federatia distribuie o parte din bilete, la vanzare au ajuns destul de putine. Oficial, din totalul de 13.000 de bilete tiparite, 1.000 au fost distribuite online, 1.385 au fost alocate Federatiei Olandeze, iar 1.000 au revenit sponsorilor si partenerilor FRF. Cu toate acestea, la casele au ajuns mai putin de 9.500 de bilete, speculantii facandu-si deja aparitia in jurul stadionului echipei Farul, chiar daca, oficial, nici o persoana nu poate cumpara mai mult de patru. Ieri dimineata, tichetele au fost puse in vanzare intr-un numar mult sub cererea pietei, fapt ce a atras un val de nemultumire din partea doritorilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.