„Am toate motivele sa fiu nemultumit de PSD“, s-a confesat ieri Ion Iliescu dupa conferinta Institutului Revolutiei Romane din 1989. Intr-o dispozitie mai degraba belicoasa decat nostalgica, parintele PSD a sustinut ca nici nu s-a pus pr
„Am toate motivele sa fiu nemultumit de PSD“, s-a confesat ieri Ion Iliescu dupa conferinta Institutului Revolutiei Romane din 1989. Intr-o dispozitie mai degraba belicoasa decat nostalgica, parintele PSD a sustinut ca nici nu s-a pus problema sa plece din partid. „Eu am spus ca mai degraba altii vor fi obligati sa paraseasca PSD. Nu eu voi parasi partidul pe care l-am fondat“, a amenintat Iliescu. Presedintele de onoare al PSD a lasat astfel sa se inteleaga ca esecul lui Geoana si al vicepresedintilor sai de a-l debarca la Comitetul Executiv de la Brasov s-ar putea intoarce impotriva actualului lider social-democrat. In replica, Mircea Geoana a spus ca exista o decizie a Consiliului National privind moratoriul si ca tot acest for ar trebui sa judece daca afirmatiile lui Iliescu au incalcat aceasta hotarare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.