Locul sau pe bancheta tehnica ar putea fi luat de Sorin Cirtu.

Antrenorul Florin Marin a fost demis, miercuri, de la conducerea tehnica a echipei Dacia Mioveni si ar putea fi inlocuit de fostul tehnician de la FC Arges, Sorin Cartu, transmite corespondentul MEDIAFAX. Dacia Mioveni, formatie aflata in acest sezon la prima participare in Liga I, a acumulat in primele 10 etape ale campionatului doar 6 puncte si ocupa locul 17, penultimul, in clasament.

Echipa argeseana a sustinut, miercuri, un antrenament, la finele caruia Florin Marin si-a luat ramas bun de la jucatori. "Va multumesc pentru tot ce ati facut, dar eu plec pentru ca asa au vrut oamenii. In conditiile care au fost pina acum, eu nu mai pot lucra", le-a spus tehnicianul jucatorilor.

Conducerea clubului Dacia Mioveni nu a comentat plecarea lui Florin Marin de la echipa, dar a anuntat ca joi va organiza o conferinta de presa pentru a lamuri situatia. "Duminica, dupa miezul noptii, m-a sunat Florin Marin si mi-a spus ca este nemultumit ca nimeni din conducere nu ajuta echipa, referindu-se la arbitraj, si in aceste conditii el nu mai sta la Dacia. In aceasta seara vom avea o sedinta cu toata conducerea clubului si vom vedea ce vom face", a declarat primarul orasului Mioveni, Ion Georgescu.

Favorit pentru preluarea functiei de antrenor principal la Dacia Mioveni este Sorin Cirtu, fost tehnician la Universitatea Craiova, Poli Stiinta Timisoara si FC Arges. Cartu se afla miercuri la Craiova si a confirmat negocierile. "Sunt discutii, dar sa vedem daca se vor finaliza. Nu pot sa refuz prietenii atunci cind sint la greu" a spus Cirtu. Florin Marin a fost instalat la conducerea tehnica a formatiei Dacia Mioveni cu citeva zile inainte de startul campionatului, cind l-a inlocuit pe Ion Moldovan, antrenorul cu care formatia argeseana a reusit prima promovare in Liga I din istorie.