O studenta din Milano a ajuns la inchisoare datorita dragostei pentru animale. Tanara, in varsta de 17 ani, a incercat sa fure patru lobsteri dintr-un magazin de animale, informeaza rian.ru.  Studenta este activista pentru drepturile

O studenta din Milano a ajuns la inchisoare datorita dragostei pentru animale. Tanara, in varsta de 17 ani, a incercat sa fure patru lobsteri dintr-un magazin de animale, informeaza rian.ru.  Studenta este activista pentru drepturile animalelor si membru al organizatiei "Frontul pentru eliberarea animalelor". In fata anchetatorilor ea si-a sustinut nevinovatia: "Eu am vrut sa salvez aceste fiinte de la moarte, nu doream ca ele sa ajunga in cratita cuiva". Cu toate ca reprezentantii legii au inteles principiile studentei, au deschis un dosar penal in care este acuzata de tentativa de furt din magazin.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.