"Avem mare incredere in el. Sper ca si dumneavoastra, cum aveti in Zenga, cum ati avut in Bergodi si o sa aveti si in Pedrazzini, iar in plus, noi ne dorim ca italianul nostru, Nicolo, sa ii depaseasca in rezultate si continuitate. Rezultatele vor vo
"Avem mare incredere in el. Sper ca si dumneavoastra, cum aveti in Zenga, cum ati avut in Bergodi si o sa aveti si in Pedrazzini, iar in plus, noi ne dorim ca italianul nostru, Nicolo, sa ii depaseasca in rezultate si continuitate. Rezultatele vor vorbi pentru el, echipa se trezeste usor-usor, iar de la Nicolo asteptam sa o revigoreze", a declarat Balaci. Nicolo Napoli a spus ca este fericit de decizia luata: "Ma intorc dupa trei ani, stiu ca se asteapta mult de la mine, sunt foarte fericit ca m-am intors. Stiu ca echipa este tanara si are jucatori foarte buni. Voi incerca sa fac tot posibilul sa avem rezultate asteptate de toti. Cer rabdare pentru ca nu sunt magician, iar eu am venit cu inima deschisa sa fac lucuri bune". Napoli a facut referire si la situatia din urma cu trei sezoane, atunci cand a mai antrenat Universitatea: "Nu conteaza ce a fost atunci, acum am venit aici pentru ca am incredere in Mititelu, este primul suporter al Universitatii chiar daca este presedintele ei, are un plan bun de bataie si asta m-a facut sa nu ma gandesc prea mult. Am venit cu inima larg deschisa. Acea situatie conflictuala din mandatul trecut nu mai conteaza. Ma gandesc doar la viitor. Doresc sa am rezultate". In ceea ce priveste faptul ca a semnat doar pentru un an de contract, cu drept de optiune pentru inca unul, italianul a afirmat: "Mititelu a dorit sa semneze pe doi-trei ani, dar eu am vrut pe un an. Nu am impus nici un obiectiv, dar este normal sa fie rezultate, altfel, plec!". "Am mare incredere in Napoli, raman la convingerea ca acea clasare din sezonul 2003-2004 cu Rednic i se datoreaza. Consider ca este un pas pozitiv, cred ca a fost un blestem ca in anul urmator sa retrogradeze Universitatea dupa ce i s-a intamplat lui Nicolo. Numai forta binelui iti da incredere. Daca crezi in bine si faci bine, primesti bine! Cred ca Dumnezeu m-a incercat, iar cand am inceput sa gandesc la aducerea lui, reparand astfel o greseala, am primit bine. Acum, prin ceea ce am facut, Universitatea a scapat de un blestem!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.