Suntem surprinsi de faptul ca multi profesori se plang de atmosfera tot mai proasta din cancelariile scolare si liceale. Aceasta stare jalnica a inceput de la 1 octombrie, de cand s-a aflat ca majorarea salariala data de Guvern continua sa-i umileas
Suntem surprinsi de faptul ca multi profesori se plang de atmosfera tot mai proasta din cancelariile scolare si liceale. Aceasta stare jalnica a inceput de la 1 octombrie, de cand s-a aflat ca majorarea salariala data de Guvern continua sa-i umileasca. Adica, majoritatea dintre ei primesc o marire de numai 15%, exceptie facand cadrele didactice cu gradul I si cu o vechime de peste 20 de ani la catedra, care primesc mai mult, cu 25%. Asadar, in loc sa-i bucure ca s-au dat niscaiva bani mai multi la salariu, acest lucru i-a dezamagit si mai mult pe profesori. In primul rand, in afara faptului ca marirea este de 100-150 de lei, ceea ce inseamna un fel de praf de aruncat in ochi, adica contravaloarea a doua borcane, a cate 8 kg fiecare, cu gogosari murati (dar fara hrean), necazul lor s-a materializat intr-un nou fenomen: discriminarea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.