Adjunctul unui serif dintr-un oras din Wisconsin, situat in nordul Statelor Unite, a impuscat mortal, duminica, sase tineri care se aflau la o petrecere, printre care si pe iubita sa, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP.   DRAM
Adjunctul unui serif dintr-un oras din Wisconsin, situat in nordul Statelor Unite, a impuscat mortal, duminica, sase tineri care se aflau la o petrecere, printre care si pe iubita sa, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP.   DRAMA. Presupusul faptas, in varsta de 20 de ani, a fost ucis de politie, cateva ore mai tarziu. Zece tineri, cu varste cuprinse intre 17 si 20 de ani, se aflau la o petrecere, potrivit postului local de radio WTMJ. Politia a confirmat faptul ca unul dintre tinerii raniti se afla in stare critica. Barbatul a inceput sa traga in jurul orei locale 03.00 (10.00 ora Romaniei) la Crandon, un mic oras cu 2.000 de locuitori, situat intre lacul Michigan si Lacul Superior, langa granita cu Canada. "Nu exista familie care sa nu fi fost afectata, intr-un fel sau altul, de aceasta drama", a declarat Tom Vollmar, unul dintre reprezentantii politiei comitatului Forest, caruia ii este arondat Crandon. Potrivit autoritatilor locale, adjunctul serifului era prieten cu tinerii impuscati.   BAIAT AMABIL. Adjunctul serifului "era un tip amabil, ii placeau vanatoarea si pescuitul, un tip normal si in relatii foarte bune cu toti tinerii", a precizat ulterior un locuitor din Crandon. Cody Hanson, in varsta de 17 ani, un prieten al victimelor, a adaugat ca adjunctul serifului "nu parea o persoana capabila de o asemenea fapta".  Potrivit CNN, principalul suspect al masacrului, descris ca "inarmat si periculos", a fost doborat, cateva ore mai tarziu, de catre fortele de ordine care pornisera pe urma sa. Potrivit postului de radio WTMJ, faptasul a fost identificat de politia comitatului Forest in persoana lui Tyler Peterson. Aceasta nu a oferit insa niciun detaliu referitor la moartea ucigasului. Postul de televiziune Fox News a anuntat ca politistul a fost doborat de un tragator de elita, din comitatul vecin, Ocanto. Politia a refuzat sa faca declaratii referitoare la acest subiect. De asemenea, autoritatile au cerut si localnicilor sa nu vorbeasca cu presa.  Sotia primarului din Crandon, Gary Bradely, a explicat pentru postul de televiziune WISN ca o parte dintre parintii ai caror copii au fost prezenti la petrecere nu au fost inca informati in legatura cu ce s-a intamplat. Familiile victimelor s-au reunit in biserica satului. In timpul urmaririi faptasului, autoritatile le-au intrezis localnicilor din Crandon sa iasa din case. In aprilie, SUA s-au confruntat cu un masacru (33 de morti) comis de un student bolnav psihic, de origine coreeana, in campusul Universitatii Virginia Tech, in orasul Blacksburg din Virginia (est).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.