Inca un caz "de colectie" la "Din Dragoste". El are 72 de ani, ea este cu 55 de ani mai tanara. Este posibil? Stati sa vedeti...

In editia de astazi a emisiunii "Din Dragoste", difuzata la Antena 1 de la ora 20:30, un barbat de 72 de a
Inca un caz "de colectie" la "Din Dragoste". El are 72 de ani, ea este cu 55 de ani mai tanara. Este posibil? Stati sa vedeti...

In editia de astazi a emisiunii "Din Dragoste", difuzata la Antena 1 de la ora 20:30, un barbat de 72 de ani isi va marturisi emotionat dragostea pentru mult mai tanara consoarta. Pare o poveste de dragoste obisnuita si o casnicie cu bune si rele, ca  oricare alta, numai ca pe cei doi insuratei ii despart nici mai mult nici mai putin decat... 55 de ani!Sandu are 72 de ani si sotia lui, Cristina, numai 17. Cererea in casatorie a facut-o ea, spunand sincer si motivul principal care a indemnat-o spre maritis: saracia lucie in care traia impreuna cu parintii ei.

Pe Sandu, barbat trecut prin viata si cu o situatie financiara buna, nu l-a deranjat faptul ca sotia lui l-a ales din cu totul alte motive decat dragostea si a fost de acord sa se casatoreasca cu ea; la inceput totul a fost frumos, tanara sotie era harnica, gatea, "tinea casa ca o femeia in toata firea", era vesela si plina de viata, mai mult, isi iubea si-si ingrijea sotul cum nu o facuse nimeni inainte, "cand veneam acasa imi spala picioarele si chiar zonele intime", dupa cum declara acesta.SFÅRSIT. In scurt timp, aceasta atmosfera idilica se risipeste, fiindca ea, Cristina, incepe sa lipseasca noptile de acasa si are legaturi cu diversi barbati, chiar cu nasul de cununie, de la care primeste si  bani pentru prestatiile sexuale. Sotul ei afla de escapadele amoroase platite ale tinerei sotii, mai afla si ca nu-i prima data cand face asta, Cristina avand un trecut aventuros, in tara si-n afara acesteia. Daca prima data se supara si vrea sa divorteze, dragostea lui pentru sotie se dovedeste mai puternica decat orgoliul, iar Sandu vine la "Din Dragoste" sa-i arate ca, in ciuda faptului ca il inseala si-i mai fura si banii in timp ce doarme, el o iubeste si o vrea inapoi..

O poveste de dragoste neobisnuita intre generatii diferite...


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.