In conditiile in care numarul hotelurilor si al pensiunilor turistice a crescut exponential in ultimii ani, afacerile au devenit tot mai profitabile si pentru furnizorii de produse profesionale HoReCa. Reprezentantii companiei Concept Hotels estimeaz
In conditiile in care numarul hotelurilor si al pensiunilor turistice a crescut exponential in ultimii ani, afacerile au devenit tot mai profitabile si pentru furnizorii de produse profesionale HoReCa. Reprezentantii companiei Concept Hotels estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu pana la 200% in urmatorii 2 ani. "Ne aflam intr-o piata in plina dezvoltare. Majoritatea companiilor se extind si isi maresc portofoliul de produse. Pe termen mediu estimam o majorare a cifrei de afaceri de pana la 500%, corelata cu o consolidare a pozitiei noastre pe piata", ne-a declarat Rozalina Lapadatu, Marketing Manager Concept Hotels. In ultimii trei ani, cifra de afaceri a companiei a sporit de peste 5 ori, de la 175.000 EUR in 2004, la 900.000 EUR in 2006.
Compania comercializeaza de la cosmetice din sala de baie pana la meniurile de restaurant si orice tip de accesorii si signalectica hoteliere.
"Concept Hotels pregateste in perioada urmatoare o serie de contracte cu unele lanturi hoteliere noi, care-si vor face simtita prezenta pe piata romaneasca", mai precizeaza reprezentantii companiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.