In acest weekend, la Galati s-a desfasurat cea de-a sasea editie a Salonului caricaturii de presa. Cinci artisti au obtinut premii pentru excelenta. Lui Devis Grebu (Cotidianul), Constantin Ciosu ("Ziarul de Bacau"), Octavian Bour ("


In acest weekend, la Galati s-a desfasurat cea de-a sasea editie a Salonului caricaturii de presa. Cinci artisti au obtinut premii pentru excelenta. Lui Devis Grebu (Cotidianul), Constantin Ciosu ("Ziarul de Bacau"), Octavian Bour ("Faclia"), Iulian Pena ("Telegraful de Prahova") si lui Octavian Covaci ("Viata militara") li s-a decernat Premiul de Excelenta Martens 2007 in cadrul celui de-al saselea Salon al caricaturii de presa, care a avut loc la Galati in acest weekend. Artistul Romeo Raileanu, de la "Saptamina financiara", si-a adjudecat Premiul Ivas, iar distinctia oferita de Societatea Jurnalistilor Dunarea de Jos i-a revenit lui Alex Dimitrov de la publicatia "Timpul". Asociatia Punct l-a premiat pe Ambrozie Ovidiu Borta, de la "Monitorul de Suceava".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.