Aflati in cautarea unui inlocuitor pentru Henk Ten Cate, tehnicianul ce ar putea parasi gruparea Ajax Amsterdam pentru formatia lui Roman Abramovici, sefii echipei aflate dupa primele 7 runde pe locul 2 in "Eredivisie" incearca din rasputeri sa il an
Aflati in cautarea unui inlocuitor pentru Henk Ten Cate, tehnicianul ce ar putea parasi gruparea Ajax Amsterdam pentru formatia lui Roman Abramovici, sefii echipei aflate dupa primele 7 runde pe locul 2 in "Eredivisie" incearca din rasputeri sa il angajeze pe nimeni altul decat... Marco Van Basten! Potrivit presei din tara lalelelor, Ajax ar fi dorit ca Van Basten sa cumuleze functiile de selectioner al nationalei Olandei si de antrenor al "lancierilor", lucru deloc pe placul presedintelui forului federal, Hank Kesler.
Potrivit AFP citata de Rompres, presedintele federatiei olandeze de fotbal a respins categoric propunerea celor de la Ajax. "Nici pentru 100 de milioane de euro nu vom accepta. Selectionerul si asistentul sau nu pot alerga dupa doi iepuri in acelasi timp", a precizat Kesler pentru cotidianul "De Telegraaf". Contractul fostei glorii a "diavolilor" de la AC Milan cu federatia olandeza expira in luna iulie a anului viitor, dupa turneul final al Campionatului European gazduit de Elvetia si Austria. Refuzul "boss-ului" federal ii pune pe managerii de la Ajax intr-o situatie delicata: fie il conving pe Henk Ten Cate sa mai ramana pret de cateva etape pe banca tehnica, pierzand astfel banii oferiti de londonezi, fie merg pe mana secunzilor pana cand Van Basten va deveni, in sfarsit, "liber de contract". Pana una-alta, Olanda va infrunta la Constanta nationala Romaniei, un eventual esec al lui Van Persie & Comp. in partida de sambata putand limpezi situatia, spre multumirea tuturor celor implicati. Sau poate ca nu?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.