Plecarile lui Grigore Sichitiu la Ceahlaul si a lui Viorel Moldovan la Urziceni l-au determinat pe George Copos sa faca unele mutari in organigrama gruparii de langa Podul Grant. Principalul perdant din toate aceste miscari la varf a fost Nae Manea.
Plecarile lui Grigore Sichitiu la Ceahlaul si a lui Viorel Moldovan la Urziceni l-au determinat pe George Copos sa faca unele mutari in organigrama gruparii de langa Podul Grant. Principalul perdant din toate aceste miscari la varf a fost Nae Manea. Acesta a fost retrogradat din functia de secretar general in cea de director sportiv, avand ca principala atributie reorganizarea centrului de copii si juniori al clubului.

Secretarul general al clubului Rapid, Nicolae Manea, a fost prezentat sambata in functia de director tehnic al gruparii giulestene, postul fiind vacant dupa plecarea lui Grigore Sichitiu la Ceahlaul Piatra Neamt. In afara numirii lui Nae Manea ca director tehnic, fostul director de comunicare, Cristian Costache, a fost avansat in functia de secretar general, in timp ce jurnalistul Razvan Panaitescu - numit ca director de comunicare si responsabil in relatia cu mass-media. Constantin Zotta si Marian Staicu vor ocupa aceleasi posturi, director general, respectiv director de marketing. „Cel mai important lucru este ca Bergodi a fost unul dintre oamenii care au sustinut ca eu sa vin pe acest post. Trebu ie reorganizat totul la Centrul de copii si juniori si sunt sigur ca voi colabora bine cu staff-ul Rapidului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.