Dinamo - Otelul 6-1 La prima aparitie dupa eliminarea rusinoasa din turul 1 al Cupei UEFA, Dinamo a obtinut o victorie lejera in fata unei echipe galatene cu o ofensiva placuta dat cu o defensiva de liga a treia. Perechea Danciulescu - Bratu s
Dinamo - Otelul 6-1 La prima aparitie dupa eliminarea rusinoasa din turul 1 al Cupei UEFA, Dinamo a obtinut o victorie lejera in fata unei echipe galatene cu o ofensiva placuta dat cu o defensiva de liga a treia. Perechea Danciulescu - Bratu s-a distrat in ploaie contra unor fundasi de lemn. In prezenta a doar circa 1.000 de suporteri, elevii lui Walter Zenga au avut emotii doar un sfert de ora, dupa golul marcat de oaspeti, prin bulgarul Jelev. La pauza, meciul era deja rezolvat, prin golurile lui Moti, Bratu si Danciulescu, din penalty. Din cauza regulamentului de fotbal, chinul galatenilor a mai continuat inca peste 45 de minute, o "dubla" a lui Danciulescu si inca o reusita a lui Bratu reparand moralul unei echipe iesite pe usa din dos a Europei fotbalistice.     AMBITIE. Dupa meci, uitand de esecul din Cupa UEFA, antrenorul lui Dinamo, Walter Zenga a stabilit obiectivul pentru urmatoarea perioada, supralicitand o victorie in fata unui adversar inert. "Era ultimul meci inaintea pauzei si era necesar sa invingem. Dinamo a revenit in lupta pentru titlu, am jucat bine si in Suedia si am castigat, dar din pacate doar cu 1-0. Imi pare rau pentru noi ca nu ne-am calificat mai departe, dar ne-am revenit si sunt mandru de toti. Am venit aici sa fac treaba buna, e bine ca ne-am apropiat de contracandidatele la titlu si este timp sa ajungem si mai aproape de ei si sa ne instalam in fruntea clasamentului", a declarat tehnicianul italian al trupei din Stefan cel Mare.   DEMISIE? Antrenorul Otelului, Petre Grigoras a declarat dupa meci ca vina pentru infrangerea din meciul cu Dinamo apartine tuturor: "Cred ca nu mai exista comentarii la 6-1, poate doar la impresia artistica. Este pacat pentru ca ne-am creat ocazii, dar am avut greseli grave in aparare si am primit foarte multe goluri. Toti suntem vinovati, impreuna cu mine, singurii care merita felicitati sunt suporterii nostri, care ne-au incurajat. Nu-mi vine sa cred, nu ma asteptam pentru ca am inceput bine meciul, dar s-a produs un scurtcircuit. Este o victorie neta a gazdelor, nu poate fi pusa in discutie. Nu stiu ce se va intampla cu noi, cu moralul nostru. Vom analiza situatia si poate este nevoie de un soc. Ii vom pune pe scaunul electric. Nu vreau sa plec, dar aceste rezultate te intristeaza, nu stii ce sa mai faci, mai ales ca batem recordul rezultatelor negative. Saptamana aceasta vom analiza obiectiv cele intamplate si vom lua o decizie", a spus Grigoras. (Mihai Igirosanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.