Selectionerul a renuntat la serviciile lui Cosmin Contra, Florentin Petre si Alin Stoica pentru meciurile cu Olanda si Luxemburg.

Convocati initial pentru meciurile cu Olanda si Luxemburg, din preliminariile Euro 2008, fotbalistii Cosm
Selectionerul a renuntat la serviciile lui Cosmin Contra, Florentin Petre si Alin Stoica pentru meciurile cu Olanda si Luxemburg.

Convocati initial pentru meciurile cu Olanda si Luxemburg, din preliminariile Euro 2008, fotbalistii Cosmin Contra (Getafe), Alin Stoica (KAA Gent) si Florentin Petre (TSKA Sofia) au fost lasati "acasa" de selectionerul Victor Piturca. Daca in ceea ce-l priveste pe "Gurita" lucrurile sint clare, "spaniolul" neputind onora convocarea din cauza unei accidentari, selectionerul a motivat ca a renuntat la Stoica si Petre, intrucit acestia nu evolueaza la echipele lor de club.

Piturca va anunta lotul definitiv duminica, dupa disputarea jocurilor din cadrul etapei a 10-a a campionatului Ligii I, in timp ce reunirea este prevazuta pentru luni, 8 octombrie, ora 12.00, la Casa Fotbalului. Tricolorii vor pleca spre Constanta cu autocarul inca de luni, ei urmind a fi cazati la hotelul Rex din Mamaia.

La rindul lui, selectionerul olandez, Marco van Basten, a renuntat vineri la trei jucatori. Este vorba despre portarul lui Alkmaar, Boy Waterman, de fundasul lui Feyenoord Tim de Cler si de atacantul lui Celtic Glasgow Jan Vennegoor of Hasselink. Totodata, trei dintre cei 24 de fotbalisti convocati pentru meciurile cu Romania si Slovenia, Robin van Persie, Wesley Sneijder si Mario Melchiot, nu vor avea drept de joc in meciul de la Constanta, fiind suspendati pentru cumul de cartonase galbene.

Partida Romania-Olanda, din preliminariile EURO 2008, se va disputa simbata de la ora 20.15, pe stadionul Farul, in timp ce jocul cu Luxemburg va avea loc la 17 octombrie, pe stadionul Josy Barthel.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.