Jean Constantin, unul dintre cei mai indragiti actori romani de comedie, a fost nevoit, din cauza unor probleme de sanatate, sa lipseasca de la premiera filmului "Roming", o co-productie romano-ceha, care este de ieri prezent in cinematografele di
Jean Constantin, unul dintre cei mai indragiti actori romani de comedie, a fost nevoit, din cauza unor probleme de sanatate, sa lipseasca de la premiera filmului "Roming", o co-productie romano-ceha, care este de ieri prezent in cinematografele din Bucuresti.
Dupa ce s-a deplasat in Cehia, pentru filmarile comediei in care il interpreteaza pe Somali, regele tiganilor, Jean Constantin nu isi poate vedea pe marile ecrane cel mai recent proiect cinematografic, din cauza unei operatii suferite de curand la picior. Personajul interpretat de Jean Constantin este Somali, cel mai mic rege al tiganilor sau, cel putin, posesorul celui mai mic regat din cate exista. Cunostea pe cine trebuie, avea o nevasta generoasa (Florentina Emanoil) si avea grija ca de ochii din cap de mostenirea lui regeasca: pasarea ce veghea focul tiganilor. Atunci s-a intamplat ca singura comoara din regat sa-si ia zborul... La doar 22 de ani, Corina Moise, studenta a regretatului actor Adrian Pintea, debuteaza pe marile ecrane alaturi de Jean Constantin, in aceasta comedie, unde o interpreteaza pe Bebetka, personajul principal feminin al peliculei. Bebetka este o tanara tiganca atragatoare, care isi creste singura copilul din flori. Road-movie poetic si comic, "Roming" este povestea a trei rromi si a calatoriei lor pline de aventuri incredibile, avand drept scop principal petitul. (M.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.