Ines a anuntat ieri ca va lansa serviciile de televiziune High Defi­nition pana la sfarsitul acestui an. Se pare va vor fi cinci posturi, dar reprezentantii companiei nu au putut preciza numarul exact de posturi tv ce vor fi transmise la i
Ines a anuntat ieri ca va lansa serviciile de televiziune High Defi­nition pana la sfarsitul acestui an. Se pare va vor fi cinci posturi, dar reprezentantii companiei nu au putut preciza numarul exact de posturi tv ce vor fi transmise la inalta rezolutie, intrucat se afla in negocieri cu furnizorii de continut. Deocamdata, Ines este singurul furnizor de servicii  IPTV (transmisie de televiziune prin protocol IP), dar nu se poate lauda cu mai mult de 280 de clienti. Serviciul IPTV este transmis printr-o retea de fibra optica securizata, prin conexiunea FFTH (Fiber-to-the-Home), compatibila cu standardul High Definition. In cazul IPTV, continutul media este transmis direct pe ecranul televizorului, prin intermediul unui set-top box, fara a fi nevoie de un computer.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.