Fostul patron al clubului Universitatea Craiova, Dinel Staicu, a fost audiat, ieri, de procurorii DNA, in legatura cu transferul unor jucatori.
La iesirea din sediul Parchetului, Dinel Staicu nu a facut nici un fel de comentariu in legat
Fostul patron al clubului Universitatea Craiova, Dinel Staicu, a fost audiat, ieri, de procurorii DNA, in legatura cu transferul unor jucatori.
La iesirea din sediul Parchetului, Dinel Staicu nu a facut nici un fel de comentariu in legatura cu citatia pe care a primit-o, dar a dat de inteles ca este vorba despre transferul unor jucatori. Potrivit Mediafax, el si-a motivat refuzul afirmand ca a "iesit" de mai mult timp din fotbal si ca nu mai are legatura cu acesta. In ultima perioada, au mai fost citati la DNA, pentru audieri, mai multi oficiali ai unor cluburi de fotbal, printre care Gigi Becali - finantatorul FC Steaua, George Copos - finantatorul FC Rapid, Cristian Borcea - director general la FC Dinamo si Mihai Stoica - presedinte Unirea Urziceni. DNA deruleaza o ancheta privind transferurile de jucatori de fotbal in perioada 1990-2006. In acest dosar, procurorii vor sa stabileasca daca sumele trecute in contractele de transfer ale fotbalistilor, astfel cum au fost inregistrate la federatii sau cluburi, sunt aceleasi cu cele de la cluburile straine. (O.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.